Stem tussen 28 mei en 11 juni op Valerius!

Wij doen mee met de Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start!

Jaarlijks stelt de Rabobank via de Rabobank Clubkas Campagne een deel van de winst beschikbaar voor ondersteuning van lokale (sport)verenigingen en culturele en maatschappelijke stichtingen. Omdat de Rabobank een coöperatie is, beslissen de leden welke lokale initiatieven en projecten worden ondersteund met deze financiële bijdrage.
Hoe meer stemmen, hoe meer geld
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Gelderse Vallei hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt vijf stemmen. Deze stemmen zijn geld waard. Aan één organisatie mag een lid maximaal twee stemmen geven. Als u een gezamenlijke rekening heeft kunnen beiden 2 stemmen uitbrengen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld. Dit jaar verdeelt Rabobank Gelderse Vallei € 200.000!
Uw stem is geld waard!
In 2017 heeft mede door uw stem, deze campagne ruim 1000 euro opgebracht voor Valerius.
U steunt ons toch ook?
Deze opbrengst willen wij besteden aan publiciteitsacties voor onze concertuitvoeringen in de Gelderse Vallei. Dus doe mee en spoor ook vooral familie, vrienden en kennissen aan om op ons: COV Valerius te stemmen.
Wie kunnen stemmen?
Alleen leden van Rabobank Gelderse Vallei mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan men tot 21 mei 2018 lid worden en vervolgens meestemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Dit kan via deze website.
Leden van de bank ontvangen per e-mail een unieke code waarmee ze in de periode van 28 mei tot en met 11 juni 2018 kunnen stemmen via de Rabo Clubkas website.

Kom luisteren: op 2 juni a.s. Korendag; Oude Kerk in Barneveld vanaf 14 uur

Welkom: op ons Najaar concert: ” VIVA VIVALDI ” op 17 november in de Bethelkerk

error: De inhoud van deze site is beschermd.