Stem tussen 5 oktober en 11 oktober op Valerius!

Wij doen mee met de Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start!

Jaarlijks stelt de Rabobank via de Rabobank Clubkas Campagne een deel van de winst beschikbaar voor ondersteuning van lokale (sport)verenigingen en culturele en maatschappelijke stichtingen. Omdat de Rabobank een coöperatie is, beslissen de leden welke lokale initiatieven en projecten worden ondersteund met deze financiële bijdrage.

Hoe meer stemmen, hoe meer geld

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Gelderse Vallei hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt vijf stemmen. Deze stemmen zijn geld waard. Aan één organisatie mag een lid maximaal twee stemmen geven. Als u een gezamenlijke rekening heeft kunnen beiden 2 stemmen uitbrengen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld.

Uw stem is geld waard!
In 2018 heeft mede door uw stem, deze campagne ruim 1000 euro opgebracht voor Valerius.

U steunt ons toch ook?

Hoewel onze eerste zorg is om door de Corona-crisis heen te komen, zijn we ook bezig met de toekomst. We zoeken naar mogelijkheden om dichterbij de Barneveldse gemeenschap te komen. Daarvoor leggen we contacten met andere organisaties. We zijn in gesprek met de Muziekschool Barneveld om samen in 2021 een klassiek concert te organiseren. Dus doe mee en spoor ook vooral familie, vrienden en kennissen aan om op ons: COV Valerius te stemmen.

Wie kunnen stemmen?
Alleen leden van Rabobank Gelderse Vallei mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Alleen als je voor 5 oktober ingeschreven bent als lid mag je mee stemmen.
Leden van de bank kunnen in de periode van 5 oktober tot 25 okober 2019 stemmen.

Dit jaar gaat de stemming iets anders.
Je kunt stemmen door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.