Stem tussen 4  en 26 september op Valerius!

Jaarlijks stelt de Rabobank via de Rabobank Clubsupport Campagne een deel van de winst beschikbaar voor ondersteuning van lokale (sport)verenigingen en culturele en maatschappelijke stichtingen. Omdat de Rabobank een coöperatie is, beslissen de leden welke lokale initiatieven en projecten worden ondersteund met deze financiële bijdrage.

Hoe meer stemmen, hoe meer geld

Tijdens de Rabobank Clubsupport Campagne kunnen leden van Rabobank Gelderse Vallei hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Als u een gezamenlijke rekening heeft kunnen beiden deelnemen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld.

U steunt ons toch ook?

Op 4 november gaan we de Messiah van Händel uitvoeren. Dat is een groot werk wat we uitvoeren met een orkest en diverse solisten. De steun van de Clubsupport actie kunnen we goed gebruiken om dit concert mogelijk te maken.

Wie kunnen stemmen?
Alleen leden van Rabobank Gelderse Vallei mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Alleen als je voor 4 september ingeschreven bent als lid mag je mee stemmen.
Leden van de bank kunnen in de periode van 4 tot 26 september 2022 stemmen.

Hoe stemmen?
Hiernaast wordt uitgelegd hoe u kunt stemmen.
Dat geldt uiteraard ook voor kinderen, ouders, opa’s en oma’s en (vage) kennissen die een RABO rekening hebben, hoe meer stemmen hoe beter voor onze vereniging! Een kleine moeite maar wie weet een groot plezier voor de vereniging!

Stemmen in detail

  • Log in bij Rabo Internetbankieren (of via de Rabo mobiel bankieren App).
  • Ga naar: Service.
  • Kies vervolgens: Clubsupport.
    En volg verder de aanwijzingen.
    Er kan op drie deelnemende clubs per club één stem uitgebracht worden.
  • Heb je een en/of rekening dan kunnen beide mensen stemmen. Ieder dient zelf in te loggen en dan zijn of haar stem uit te brengen.