Rabobank Clubkasactie

Ook dit jaar kunt u als lid van de Rabobank stemmen op Valerius

Jaarlijks stelt de Rabobank via Rabobank Clubkasactie een deel van de winst beschikbaar voor ondersteuning van lokale (sport)verenigingen en culturele en maatschappelijke stichtingen. Omdat de Rabobank een coöperatie is, beslissen de leden van 22 mei tot en met 6 juni 2017 welke lokale initiatieven en projecten worden ondersteund met deze financiële bijdrage.

 Hoe meer stemmen, hoe meer geld

Tijdens de Rabobank Clubkasactie kunnen leden van Rabobank Gelderse Vallei hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt vijf stemmen. Deze stemmen zijn geld waard. Aan Valerius mag een lid maximaal twee stemmen geven. Hoe meer stemmen er op onze Oratoriumvereniging Valerius uitgebracht worden, hoe meer geld. Dit jaar verdeelt Rabobank Gelderse Vallei € 150.000, dus doe mee! Alle leden van de bank, (die voor 1 mei jl. lid zijn van de Rabobank), ontvangen deze maand mei een unieke code per e-mail om te stemmen.

Wanneer is de Clubkasactie?

Iedereen die lid is van de Rabobank Gelderse Vallei kan stemmen van 22 mei tot en met 6 juni 2017.

Cheques uitreiking Op maandagavond 19 juni worden de cheques uitgereikt tijdens een speciale avond in het Schaffelaartheater in Barneveld door een bijzondere spreker, dit jaar: Erben Wennemars.

 DANK VOOR UW STEM op Valerius!