Stem tussen 4 oktober en 25 oktober op Valerius!

Wij doen mee met de Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start!

Jaarlijks stelt de Rabobank via de Rabobank Clubkas Campagne een deel van de winst beschikbaar voor ondersteuning van lokale (sport)verenigingen en culturele en maatschappelijke stichtingen. Omdat de Rabobank een coöperatie is, beslissen de leden welke lokale initiatieven en projecten worden ondersteund met deze financiële bijdrage.

Hoe meer stemmen, hoe meer geld

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Gelderse Vallei hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt drie stemmen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld.
Vorig jaar heeft mede door uw stem, deze campagne ruim 700 euro opgebracht voor Valerius.

U steunt ons toch ook?

De anderhalf jaar Corona heeft er ook bij ons behoorlijk ingehakt. Gelukkig zijn we nu weer met repeteren gestart. Ons eerste doel is om de kwaliteit van ons koor weer op peil te krijgen en daarna willen we in het voorjaar een laagdrempelig concert in Barneveld gaan organiseren. Verder is het ons doel om zoveel mogelijk samenwerking met anderen te zoeken om mee te werken aan een verrijking van de muziekcultuur in Barneveld.

Dus doe mee en spoor ook vooral familie, vrienden en kennissen aan om op ons: COV Valerius te stemmen.

Wie kunnen stemmen?
Alleen leden van Rabobank Gelderse Vallei mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Alleen als je voor 5 oktober ingeschreven bent als lid mag je mee stemmen.
Leden van de bank kunnen tot 25 oktober hun stem uitbrengen

Je kunt stemmen door in te loggen in de app of op onze website via deze link