Vanaf mei 2022 is  Dick Meijer dirigent van ons koor.
 
Dick begon reeds op jeugdige leeftijd met pianospelen. Na een aantal jaren stapte hij over op een ander instrument, het clavecimbel. Een belangrijke reden hiervoor is geweest dat zijn vader Willem Meijer indertijd zelf clavecimbels bouwde. Het clavecimbel werd een van de instrumenten waarvoor Dick Meijer een opleiding aan het Arnhems Conservatorium ging volgen.
 

In 1983 studeerde hij voor het hoofdvak clavecimbel bij Christopher Farr af en in 1984 sloot hij het hoofdvak Protestantse Kerkmuziek/Kerkelijk orgelspel af bij respectievelijk Wim Kloppenburg en Bert Matter.

Het dirigeren en begeleiden van concerten, oratoria en passies is een groot deel van zijn werk geworden.Naast dirigent van ons koor is Dick ook dirigent van de COV Bennekom. Samen met zijn vrouw (Elly Meijer-Klein) heeft hij in 2008 het Alexanderconsort opgericht. Dit consort, bestaande uit een professioneel barokensemble en een semi-beroepskoor, voert tweemaal per jaar in de Oude of Alexanderkerk te Bennekom een cantateconcert uit.
Peter Jan de Fijter, pianist

PJ2

Peter Jan studeerde orgel bij Reitze Smits aan het conservatorium van Utrecht. In 2009 ronde hij zijn conservatoriumopleiding af. Ook studeerde Peter Jan kerkmuziek aan hetzelfde conservatorium. Peter Jan is als cantor-organist actief in de Verlosserkerk te Bussum.

Sinds 2013 is hij verbonden aan Valerius als repetitor.