Stem tussen 27 september  en 11 oktober op Valerius!

Wij doen mee met de Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start!

Jaarlijks stelt de Rabobank via de Rabobank Clubkas Campagne een deel van de winst beschikbaar voor ondersteuning van lokale (sport)verenigingen en culturele en maatschappelijke stichtingen. Omdat de Rabobank een coöperatie is, beslissen de leden welke lokale initiatieven en projecten worden ondersteund met deze financiële bijdrage.

Hoe meer stemmen, hoe meer geld

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Gelderse Vallei hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt vijf stemmen. Deze stemmen zijn geld waard. Aan één organisatie mag een lid maximaal twee stemmen geven. Als u een gezamenlijke rekening heeft kunnen beiden 2 stemmen uitbrengen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld. Dit jaar verdeelt Rabobank Gelderse Vallei € 200.000!

Uw stem is geld waard!
In 2018 heeft mede door uw stem, deze campagne ruim 1000 euro opgebracht voor Valerius.

U steunt ons toch ook?

Deze opbrengst willen wij besteden aan publiciteitsacties voor onze concertuitvoeringen in de Gelderse Vallei. Dus doe mee en spoor ook vooral familie, vrienden en kennissen aan om op ons: COV Valerius te stemmen.
Wie kunnen stemmen?
Alleen leden van Rabobank Gelderse Vallei mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Alleen als je voor 27 september ingeschreven bent als lid mag je mee stemmen.
Leden van de bank ontvangen per e-mail of per post een unieke code waarmee ze in de periode van 27 september tot en met 11 okober 2019 kunnen stemmen via de Rabo Clubkas website.
U kunt op Valerius stemmen door de volgende 3 klikken.

  • Barneveld
  • Cultuur
  • COV Valerius

Kom luisteren naar ons volgende concert op 28 maart 2020. Dit is een Passieconcert met klassieke werken van Puccini, Mendelssohn en Brahms. Muzikale begeleiding door het Nederlands begeleidingsorkest en Bas- en tenorsolisten.